Daniel: 0746 110 667

Dezmembrari


Dezmembrari Auto Feleacu ofera piese auto din dezmembrari originiale. Parcul nostru de dezmembrari este situat in comuna Feleacu, judetul Cluj-Napoca si va ofera o gama larga de piese auto de schimb pentru autovehicule precum: motoare, echipamente de interior, elemente de caroserie si accesorii, cutii de viteza, pompe combustibil, sisteme de transmisie si multe altele. Pe website-ul nostru veti gasi rapid si usor piese auto originale pentru marea majoritate a marcilor auto consacrate de pe piata precum: Volkswagen, Audi, Ford, Opel, Peugeot, Mazda, Alfa Romeo, Fiat, Seat, Skoda, Renault, Dacia, Nissan si multe alte brand-uri.

Cu Dezmembrari Auto Feleacu aveti siguranta ca piesele auto achizitionate sunt verificate, testate si in stare de functionare.
De ce sa alegi Dezmembrari Auto Feleacu? Pentru ca oferim reduceri importante la produsele cumparate, suport telefonic, multiple modalitati de plata, consultanta gratuita la achizitia de piese, transport pe teritoriul Romaniei oferit prin serviciul de curier rapid.

Afișez 1–12 din 69 de rezultate

Marca

Model

Motorizare

An

Caroserie

Transmisie